september, 2019

17sep13:0017:00Brezplačna delavnica: Raba digitalnega marketinga naj bo vaša konkurenčna prednost, ne nujno zlo13:00 - 17:00 Sejna soba Občine Žužemberk, Grajska ulica 26, 8360 ŽužemberkVrsta dogodka:Izobraževanje, delavnica

Več

Podrobnosti dogodka

Vabljeni na brezplačno delavnico Raba digitalnega marketinga naj bo vaša konkurenčna prednost, ne nujno zlo, ki jo organizira Trženjska akademija

Zaradi interneta in digitalnih tehnologij je marketing v podjetjih zaradi velike razsežnosti področja digitalnega marketinga dobil veliko novih izzivov in priložnosti. Vedno je pravi čas, da se naučite kaj novega na področju digitalnega marketinga in vključite novo znanje ne samo v prodajo, pač pa v temeljno strategijo podjetja. Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo.

Bonus za udeležence

Vsak udeleženec delavnice bo lahko izkoristil možnost brezplačne strokovne analize kateregakoli prodajnega orodja, kot so prodajne brošure, letaki, plakat, prodajna e-pošta, prodajni nagovor in podobno. Predavatelj vam bo na podlagi vašega primera podal predloge za vsebinske izboljšave.

Delavnico vodi Franc Fritz Murgelj

Več informacij o delavnici najdete na spletni strani
https://b365.si/delavnice-trzenjske-akademije/

Prijave na https://b365.si/prijava/

Prosimo vas le, da se delavnic, na katere se prijavite, tudi udeležite, saj je število mest omejeno.

Priprava in izvedba delavnic Trženjske akademije potekajo v okviru operacije Inovativnejše veščine trženja za mlada podjetja. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Čas

(Torek) 13:00 - 17:00

Lokacija

Sejna soba Občine Žužemberk

Grajska ulica 26, 8360 Žužemberk

X
X